Träning

Hej! Nu på sommarlovet tänkte jag försöka blogga varje dag. Men iallafall, igår var det skolavslutning! Efter det så gick jag, Christine och Vanessa till sjöberget och solade efter det gick vi hem till Christine.  Sedan åkte vi till stan, jag köpte en bikini. Sen typ klockan 5 gick vi och Sally till Sjöberget igen och träffade Tobbe, Baltazar och Samouil och grillade korv. Sen stack dom och efter ett tag gick vi hem.

Idag träffade jag Hannah, vi åkte till Liljeholmen och kollade lite i affärer. Nu ska jag åka till träningen!

PUSS


*RUBRIK*

Hej! Igår han jag tyvärr inte blogga... Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, sen gick jag och mamma och fikade på ett cafe'. sen blev klockan mycket typ så mamma och jag åt middag på en resturang. När vi kom hem kollade jag, mamma och pappa på en film.
Idag åkte jag, mamma och pappa in till stan. Jag handlade några saker. Sen skulle pappa spela match så vi åkte och kollade på. Och sen åkte vi hem och så pluggade jag och så åt vi middag, nu ska jag iaf sovaa! Har skit ont i huvet.. PUSS♥

Klassresa!

Hej!

I Torsdags förra veckan åkte jag och min klass på klassresa på Ängsholmen. Vi badade, paddlade, klättrade osv. det var jätte kul! Sen kom vi hem på lördagen.

Igår var jag på Grönan, vi åkte lite saker, åt sockervadd och Ben & Yerry milkshake det var skiiitgott! Sen åkte jag hem och slog in en present till medina och åkte hem till henne, för hon har fyllt år så hon hade en fest/middag.

Idag har jag varit i skolan, vi hade vikarie... men klockan 18 ska jag till skolan och träffa min nya klass, det kommer bli jätte kul!Vi ses sen puss! ♥

















  

RSS 2.0